X
X
Back to the top
X
deze website gebruikt cookies  lees meer of accepteer
X

Creatief met afval: Op zoek naar een origineel idee om uw evenement op te vrolijken? Je hebt het net gevonden! Trashbeatz haalt de gekste dingen uit het afval om muziek mee te maken. Dit Belgische percussietrio staat bekend om hun energieke, interactieve optredens met instrumenten gemaakt uit afval. Van oude regenpijpen tot afgedankte brandblussers en shampooflessen; deze mannen maken muziek met allerlei soorten afval. Ze betrekken hun publiek bij de show vanaf de eerste noot en lokken veel mensen. Deze act is geschikt voor jong en oud en is zeer flexibel: binnen of buiten, als opwarmingsact, als slotact of tussen 2 optredens in, op straat of op een podium, als special act, akoestisch of versterkt. Noem maar op, wij doen het!!

low Q - D1 On Stage 1

Formule 1: Muziek met afval

Trashbeatz at Gentse Feesten 2018

Het Belgisch percussie trio Trashbeatz is gekend om hun energieke interactieve straat animatie shows met instrumenten gemaakt uit afval, geschikt voor jong en oud. Van oude regenbuizen tot afgedankte brandblussers en shampooflesjes; je kan het zo gek niet bedenken of ze maken er muziek mee.

Formule 2: Bucket Drum

low Q - Bucket Drum

Grote emmers of kleine emmers, het maakt niet uit, alle wereldritmes komen aan bod. Samba, afro, noem maar op. Deze act is uiterst dansbaar.

Referentie: Tomorrowland

Formule 3: Christmas Beatz

low Q - X-mas beatz3

‘Jingle Bells’ of ‘We Wish You a Merry Christmas and a Happy New Year’ maar dan met instrumenten gemaakt uit afval. Deze act zorgt voor sfeer en ambiance op uw kerstmarkt voor jong en oud.

Referenties: Kerstmarkt Gent en Oostende

— music with trash
— bucket drum
— Christmas beatz

Praktisch

Standaard formules:

  • Optredens

Trashbeatz is hier om je te entertainen met hun ‘trash’-instrumenten en zal spelen op elk podium dat u ze geeft. Naast het podium, mobiel of op het podium. Ze hebben reeds op traditionele podia opgetreden, op een kar terwijl ze werden rondgereden, al rondwandelend en spelend te gelijk (mobiel), bij de ingang om mensen naar binnen te lokken, als onderdeel van een (Halloween-)toer, als ‘side act’ voor uw festival, off stage en on stage, … .

Noem maar op – zij doen het!

  • Optreden + Workshop/Teambuilding

Wil je meer dan alleen een optreden? Trashbeatz combineert optredens met workshops of teambuildings ‘muziek maken met afval’ naar eigen wens. Een pleintje voor een paar uur of voor een ganse dag vermaken door voor en met het publiek te spelen?

Wij kunnen het!

  • Off stage optreden + Mobiel optreden

Trashbeatz maakt muziek terwijl ze van plaats naar plaats bewegen (alleen met de rolstoeldrum). U kan hen ook op een kar plaatsen en ze zo verplaatsen terwijl ze spelen. Tijdens deze toer zijn er enkele ‘stops’ waar Trashbeatz een volledige show geeft met al hun instrumenten.

  • Outfits

Trashbeatz standaard outfits zijn witte overalls gecombineerd met gasmaskers en zonnebrillen. Indien gewenst hebben ze nog andere outfits… vraag ernaar! Of steek ze in je eigen uniform en ze zullen daarmee optreden.

  • Speciale Effecten

Indien gewenst kan Trashbeatz optreden gecombineerd met speciale effecten… Een geweldige lichtshow, vuur(werk), visuals, …

Doe gerust een voorstel!

Oplossingen op maat

Heeft u zelf een voorstel/wens? Neem contact op met ons en we doen er alles aan om het voor elkaar te krijgen!

Referenties België: Gentse Feesten, Tomorrowland, Dranouter Festival, Theater aan Zee, BorgerRio,… Europa: Splinterfestival (NL), Mooi weer spelen (NL), Totaalfestival (NL), Busking Festival (Prague), Cest is d’ best (Croatia), Propaganda Bar (Montenegro),…

76a43315-3a01-473a-b669-34bd584685a2
145_SalesMeeting_People_21
Afbeelding 1080

© Powered by Trashbeatz